Rábl János iskolavezető, szakoktató

rbl-jnos

2002 óta vagyok az iskola vezetője. 1983 óta oktatok. A vezetésem alatt az iskola kétszer nyerte el a legjobb autósiskola címet a többi években mindig az első 10 –ben voltuk. Tevékenységem az iskola vezetése, tanfolyam koordinálása mindemellett elméleti és gyakorlati oktatást is tartok. Támogatom és segítem a fiatal szakoktatók fejlődést. Oktatásom folyamán támaszkodom sok éves tapasztalatomra. Autóm Suzuki S4 Cross benzines.

Márton István iskolavezető helyettes, szakoktató

mrton-istvn

45 éve a tanulók oktatásával foglalkozom. Oktató járművem egy Benzines Suzuki Sx4.

Tanulókkal a 19.kerület Nádasdi u. 133 alatt váltok.

Rábl Viktória szakoktató, vezetéstechnikai tréner

rbl-viktria-vlts

2015-ben végeztem az oktatói képzésen a Nyíregyházi Egyetemen. 2016 januártól vagyok
tagja a csapatnak. Elméleti és gyakorlati képzéssel egyaránt foglalkozom. 2012 óta vezetéstechnikai
tréningeket is folyamatosan tartok. Autóm Suzuki Vitara benzines.

ifj. Rábl János szakoktató

ifj-rbl-jnos

2015-ben végeztem az oktatói képzésen a Nyíregyházi Egyetemen. 2016 januártól tehergépjármű oktatással foglalkozom. Nagy türelemmel, szorgalommal végzem a munkámat. Oktatásom alatt az általam ismert szakmai, vezetéstechnikai tudást szeretném átadni a jogosítványt szerzők számára.

Opoczki Pál szakoktató

2018-ban végeztem az oktatói képzésen a Nyíregyházi egyetemen. 2019 januártól vagyok a csapat tagja. Türelemmel, nagy empátiás készséggel végzem a munkámat. Oktató járművem egy dízeles Citroen C elysée .Tanulókkal a Határ úton és Erzsébeten váltok.

Andrus László szakoktató

andrus

A személyi igazolványom szerint 57, de véleményem szerint 32 éves vagyok. Fiatalos lendülettel állok az oktatáshoz. Oktató autóm egy Hyundai Matrix (középkategóriás egyterű, diesel).

A FIATALOK FIATALON  TARTANAK!

Stéger Zoltán szakoktató

stger-zoltn

Nagy gyakorlattal rendelkező, türelmes oktatónak tartom magam, sok éves gyakorlattal.

Oktató járművem egy dízeles Dacia Duster. Tanulókkal a Határ úton váltok.

Tamási László szakoktató

tamsi-lszl

2016 novemberében csatlakoztam a 27-es Autósiskola csapatához, ahol “B” kategória gyakorlati oktatásában végzem hivatásom egy Hyundai I30-as személyautóval.

Indulási pontok, Erzsébeten és Csepelen megbeszélés szerint.

Berta László szakoktató

berta-lszl

36 éve folyamatosan foglalkozok gépjárművezetés képzéssel. Sok éves megszerzett tudásommal igyekszem a tanulók járművezetési tudását minél jobban elősegíteni. 2017 januártól csak elméleti tanfolyamokat tartok.

Teszkó Tamás szakoktató

2017-ben végeztem a szakoktatói képzést a Nyíregyházi Egyetemen. “A” és “B” kategóriában oktatok, elméleti órákat is tartok. Mivel gyermekkorom óta motorozok, nem csak az “A” kategória megszerzésében segítem a tanulókat hanem a motorozás biztonságos technikáját szeretném átadni, és elsajátítattni motoros technikai tréningek keretében a tanulóimmal. A “B” kategóriás oktatást egy Volkswagen Passat Kombi dízellel végzem.

Kérdésed van?

Start typing and press Enter to search